vineri, 28 septembrie 2012

Numarul magic 10.000! Vizitati si pagina noastra de facebook!

 
 

 
 
 
Astazi sarbatorim 10.000 de vizualiari unice ale siteului nostru, stranse in doar cele 6 luni de existenta. Va multumim pentru interesul arata!
 
 
Tot astazi va lansam si invitatia de a ne vizualiza si pagina noastra de facebook la adresa: www.facebook.com/academiadecroitorie! Gasiti informatii in timp real despre activitatea noastra in cadrul atelierului de camasi barbatesti Gabriel Bespoke!
 
 
 
Academia de croitorie organizeaza cursuri de croitorie in Bucuresti pentru incepatori, pasionati de handmade, fashion si croitorie!
Cursul dureaza 2 luni si este format dintr-o serie de 24 de sedinte a cate 3 ore. (3 sedinte a cate 3 ore / saptamana)
 
Pentru informatii complete:
Academia de Crotorie - Str. Stirbei Voda nr. 69, int. 3, sect. 1, Bucuresti
Program zilnic: 10 - 18.
tel: 0724 66 14 84
 
 
Atelierul Gabriel Bespoke este specializat in realizare de camasi barbatesti la comanda! Fie ca este vorba despre camasi elegante, camasi slim fit casual sau camasi de ceremonie, tesaturile importate de la Acorn Marea Britanie, maiestria croitorilor nostri si posibilitatea de a iti personaliza camasa, garanteaza calitatea produselor noastre si o experienta unica!

Pentru a asigura clientilor tinute complete, atelierul nostru va poate pune la dispozitie si costume barbatesti realizate pe masura, pantofi personalizati si accesorii.
 
Pentru informatii complete:
Atelier Gabriel Bespoke -  Str. Stirbei Voda nr. 69, int. 3, sect. 1, Bucuresti
Program zilnic: 10 - 18.
tel: 0724 66 14 84

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu