vineri, 22 martie 2013

Here we go again! Seria 6. Grupa 2. Curs de croitorie

  Va asteptam cu drag la inscrieri pentru a doua grupa a seriei 6. Dupa cum deja stiti, locurile sunt limitate, deci va sugeram sa va grabiti in cazul in care doriti un loc in Academia de croitorie.
Academia-de-croitorie
 
  Cursul se desfasoara dupa programa noua, in locatia noua, adica Liceul Privat UCECOM, in zona Grozavesti, Strada Economu Cezarescu nr. 47-59, etaj 2. Va punem la dispozitie un spatiu dotat cu tot ceea ce este necesar astfel incat 10 pasionati de croitorie sa isi exerseze indemanarea. Pretul ramane acelasi: 900 ron!
Grupa 2 are urmatorul program:
a) Miercuri, Joi si Vineri incepand cu orele 18:00 pana la orele 21:00 in saptamanile 1,3,5 si 7 
b) Miercuri si Joi incepand cu orele 18:00 pana la orele 21:00 in saptamanile 2,4,6 si 8
Cursul de croitorie dureaza 8 saptamani, iar detalii complete gasiti in linkul urmator:
Inscrierile se tin la sediul nostru din str. Stirbei Voda nr. 69, et. 1, sect. 1, Bucuresti! Telefon: 0724.66.1484 sau email: office@gabrielbespoke.com
Si daca tot am ajuns aici, merita si Academia de Croitorie un like pe facebook?! Vizitati pagina noastra oficila la in linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/#!/academiadecroitorie?fref=ts


UPDATE:

Am avut deosebita placere de a constata ca talentul cursantilor nostri combinat cu vasta experienta a doamnei Lector Nimerinco au dus la realizarea unor fuste extraordinare dupa abia 2 saptamani de curs!!

Felicitari fetelor si in special Iulia!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu